Hamax Outback
Hamax Outback
Hamax Outback
Hamax Outback

Hamax Outback

HAM400062
7 599,20 kr

En cykelvagn är perfekt för att transportera barnen och träna samtidigt. Outback kan användas som cykelvagn, promenadvagn, joggingvagn* och skidvagn*.

Den unika designen med en utanpåliggande aluminiumram ger cykelvagnen högsta säkerhet. Fjädringen justeras med en hand och gör att vagnens styvhet kan anpassas efter underlag och packning. På så sätt får barnet högsta komfort och föräldern en användarvänlig produkt.

Double-locking system gör att du snabbt kan göra om vagnen från barnvagn till cykelvagn och vice versa. Det greppvänliga foam-handtaget kan justeras fritt i höjd för att ge föräldern en ergonomisk användning.

Vagnens konstruktion gör den oerhört lättmanövrerad oavsett utförande.

Lagerstatus:
Bevaka produkten

Maila mig när lagret är påfyllt igen

Bevaka produkt

Ange din e-postadress för att bli notifierad när varan återigen finns i lager hos oss


 
 • Cykelarm och stroller hjul ingår
  Hamax multifunktionella cykelvagn omvandlas till en barnvagn genom att helt enkelt ta bort cykelarmen och ansluta ett barnvagnshjul. *Löparkitt och skidsett säljs som tillbehör.

 • Safe Connection Point
  Tydliga indikatorer visar grönt när vagnen är rätt monterad och rödt när vagnen er felmonterad.

 • Justerbar fjädring
  Fjädringen kan enkelt justeras med en hand och gör att vagnens styvhet kan anpassas efter underlag och packning. På så sätt får barnet högsta komfort och föräldern en användarvänlig produkt.

 • Justerbar ryggställning
  På modellerna som är producerade från 2019 kan ryggen lutas för en mer komfortabel viloställning till barnet. Ryggen kan ställas i tre olika positioner, 12 grader som mest.

Hamax Outback cykelvagn

Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta