Leasa din förmånscykel hos oss på Mohlins

Tänk att kunna få din drömcykel och förbättra din livskvalitet på ett billigare sätt! I Sverige har alla företag möjligheten att erbjuda sina anställda ett leasingavtal för en eller flera cyklar. Detta ger dig möjlighet att enkelt leasa en cykel genom ett månatligt och automatiskt avdrag på din bruttolön. Tack vare den förmånliga beskattningen är priset upp till 40% billigare än om du hade köpt en cykel utan din cykelförmån.

Tillsammans med våra samarbetspartners Active Benefits, epassiBIKE , Lease a Bike och BenyLocal erbjuder vi förmånscyklar till bra pris och med minimal administration för arbetsgivaren‭. Genom vårt breda utbud av cyklar kan du hitta den cykeln som passar din livsstil allra bäst, oavsett om du är intresserad av landsvägscykel, MTB, hybrid, EL-cykel eller Klassisk cykel – vi har helt enkelt något för alla. Vårt samarbete med 140 butiker gör att vi kan hjälpa er - Över hela Sverige

Räkna ut priset på din drömcykel! Tack vare den förmånliga beskattningen är priset upp till 40% billigare än om du hade köpt en cykel utan din cykelförmån. Så här mycket sparar du på en förmånscykel. Läs mer hos våra partners!

Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta