NIU NQi Sport 45km/h Mattsvart
NIU NQi Sport 45km/h Mattsvart
NIU NQi Sport 45km/h Mattsvart
NIU NQi Sport 45km/h Mattsvart
  • Beställningsvara
NIU NQi Sport 45km/h Mattsvart
NIU NQi Sport 45km/h Mattsvart
NIU NQi Sport 45km/h Mattsvart
NIU NQi Sport 45km/h Mattsvart

NIU NQi Sport 45km/h Mattsvart

NIU
MONINQISMBK45
33 995,00 kr
Inkl. moms 5 - 8 arbetsdagar

Vi menar att NIU med N-Sport inte bara gjort elmopeden till ett alternativ utan till ett bättre alternativ än mopeder med förbränningsmotor. N-Sport har bättre acceleration, är tyst, klimatsmart, prisvärd, enkel att ladda och kräver minimalt med service och underhåll.

Lagerstatus:
Leverantörslager

 

Räckvidd är upp till 8 mil och möjlighet att ta med samt ladda batteriet inomhus gör att räckvidden täcker de sträckor man normalt gör med en moped.

NIU N-Sport elmoped är designad för den medvetne urbana pendlaren som vill transportera sig snabbt, miljövänligt och kostnadseffektivt. Genom att lägga stora resurser på bland annat avancerad batteriteknik och hög kvalitet vid såväl konstruktion som tillverkning har NIU med N-Sport skapat ett idealiskt fordon för moderna stadsbor.

Det skall vara enkelt att äga en elmoped från NIU och det återspeglas i detaljerna. Tidigare problem i samband med laddning av elfordon har NIU eliminerat genom ett portabelt batteri som är enkelt att ta med och ladda i lägenheten eller på jobbet.

N-Sport är alltid uppkopplad och ger dig information i realtid via din Smartphone App. Information om var din N-Sport befinner sig, larmnotiser om någon försöker stjäla den, hastighet, batteriets status, hur många kilometer du kommer med nuvarande laddning och komplett körhistorik.

N-Sport har imponerande prestanda. Med en för NIU specialanpassad Boschmotor på 1800W med peak på 2400W och NIU:s egenutvecklade Litiumbatteri på 29AH får N-Sport hela 120 Nm i vridmoment. Det gör att en elmoped från NIU enkelt accelererar ifrån traditionella EU-mopeder med förbränningsmotor. Acceleration och maxhastighet kan enkelt ställas om under körning via 3 standardlägen för att passa olika trafiksituationer. Genom energisparande teknik och bromskraftåtervinning når man upp till 80 km per laddning, vilket vid normal pendling motsvarar ungefär en arbetsvecka.Vid full effekt och blandad körning är körsträckan ca 4-6mil.

Batteriet är optimalt placerat under förarens fötter vilket ger en mycket fördelaktig viktfördelning och samtidigt lämnar gott om plats åt förvaring under sadeln. N-Sport är rymlig och robust och har flera smarta detaljer som USB-uttag utfällbara fotstöd för passagerare och inte minst, plats för ett extra batteri under sadeln.

Fåtal kvar i leverantörslager. Slut = slut. Ordern bekräftas först efter vi fått bekräftelse av leverantör. Annars makuleras er order.

Mopedkategori
Klass 1 45 km
Motortyp
Eldrift
Passagerare
Ja
Växling
Automat
Hjulstorlek
12 tum
Mått(L x B x H)
1800*700*1130mm
Fordonsvikt
78 kg
Garanti
2 års fabriksgaranti
Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta