• Beställningsvara
Crescent Elast  20, Svart

Crescent Elast 20, Svart

YEC5154431
49 995,00 kr
Inkl. moms

"Crescent Elast är en 20"" elcykel med extra mycket lastkapacitet. Ett kompakt kraftpaket med muskler att transportera familjen utan att ta upp mycket plats på cykelbanan eller när du parkerar cykeln. Med en maxvikt på 210 kg kan du bära nästan allt du behöver. Elast har en ram tillverkad av aluminium med extralång pakethållare. Denna s.k ""longtail ger dig känslan och fördelarna med en vanlig elcykel, men med nästan samma lastkapacitet som en lådcykel.

Lagerstatus:
Mailbevakning

Maila mig när lagret är påfyllt igen

Bevaka produkt

Ange din e-postadress för att bli notifierad när varan återigen finns i lager hos oss


 

Pakethållaren är utvecklad för att säkert kunna bära två barn sittande efter varandra. Cykeln kommer med ekerskydd bak och en snygg träplatta monterad på pakethållaren. Säkerhetsräcke för barn, dynor och fotstöd säljs separat. Om du föredrar att använda två barnstolar istället så finns det gott om plats även för det på den långa pakethållaren. Sidoväskor speciellt framtagnad för denna ""longtail"" finns i tillbehörssortimentet liksom korgar och väskor att klicka fast på frampakethållaren som har AVS-klickfästen.

Den starka Shimano EP6 CRG-motorn är speciellt utformad för lastcyklar. Den starka kraften behövs särskilt vid start och i backiga förhållanden. Denna motor, i kombination med en smidig 5-växlad Shimano Nexus-nav och 24T-klinga, gör elcykeln stark och pålitlig i alla hastigheter.
Displayen på styret ger dig den information du behöver längs vägen. Med ett 500 Wh integrerat batteri med den senaste teknologin tar du dig dit du behöver i vardagen, även med tung last.
Elast är försedd med kraftiga skivbromsar fram och bak, dimensionerade för extra mycket vikt.

Denna kompakta cykel är utvecklad för att snabbt och enkelt kunna justeras för att passa små och stora cyklister. Både styret och sadelstolpen har snabbkoppling och kan enkelt och snabbt justeras utan verktyg. Om du vill förvara cykeln på trånga utrymmen kan du vrida styret 90 grader utan att vrida på framhjulet. 
Elast är utrustad med ett kraftigt dubbelstöd som gör at cykeln alltid står stadigt och samtidigt är enkelt att fälla upp, även med tung last på cykeln. Cykeln har skärmar samt högkvalitativa lampor och godkänt lås från AXA. Vill du ha extra skydd finns tillhörande plug-in lås att köpa till för ayt fästa cykeln i cykelstället.

Crescent Elast är en riktigt mångsidig och kompakt vardagshjälte som hjälper dig att få livet att rulla. "

Storlek                         44
Färg                            black asphalt
BATTERI                      EGOING 500 Wh integrerat i ramen
BROMSAR                    Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT402® disc 180/160
MOTOR                        Shimano EP6, center
GAFFEL                       aluminium
ANTAL VÄXLAR            5
VÄXELREGLAGE           Shimano® Nexus 5®
SADEL                        Selle Royal Essenza
SADELSTOLPE             Aluminium 34,9 x 440 mm
DÄCK                          20"x3,0" eCARGO G912
HJULFÄLG                   Mach1Cargo
RAM                           aluminium

Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta