Specialized Turbo Como 3.0
Specialized Turbo Como 3.0
Specialized Turbo Como 3.0
Specialized Turbo Como 3.0

Specialized Turbo Como 3.0 cast black / silver reflective (M)

90422-7403
32 000,00 kr
Inkl. moms

Hoppa på och glid ner på stan med stil eller ska du till parken på en fika? Med Specialized Como kommer du fram helt avslappnad och lugn. Specialized Como gör din vardag till ett rent nöje!

Lagerstatus:
Mailbevakning

Maila mig när lagret är påfyllt igen

Bevaka produkt

Ange din e-postadress för att bli notifierad när varan återigen finns i lager hos oss


 

Specialized Como 3.0 handlar om känsla och komfort. Det är sällan man ser fart och komfort gå hand i hand men Como 3.0 är undantaget. Med ett lågt insteg och upprätt körställning sitter du väldigt bekvämt och din cykeltur blir ännu skönare. Geometrin gör att du kan sitta upprätt och avslappnat under hela turen, även om du ska upp för de brantaste backarna. Como kommer med integrerat batteri, heldragna skärmar och pakethållare. Belysning som går på cykelns centrala batteri, bredare däck med punkteringsskydd för en bekvämare cykeltur. Med 530Wh batteri tar du dig upp till 135 km på en laddning. Med dämpad framgaffel, 9 växlar från Shimano och hydrauliska skivbromsar känner du dig helt säker och din upplevelse blir helt klart bäst för dagen.
Brose motor 2,0 E Custom RX är street-tunad, det gör att man känner av kraften från motorn på ett väldigt behagligt sätt, den går väldigt mjukt och tyst! Motorn ger dig hela 50Nm vilket gör att de brantaste backarna, motvinden eller tunga lasten blir hur enkelt som helst.

Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta