• Beställningsvara
Crescent Elgar 30, 44 cm

Crescent Elgar 30, 44 cm

YEC1314431
64 995,00 kr
Inkl. moms

"Crescent Elgar 30, en E-MTB för action i skogen, på stigarna och grusvägarna. Heldämpade elmountainbiken Crescent Elgar 30 lämnar dig inte i sticket när du vill ha mer kraft. Den kraftfulla Bosch Performance CX-motorn, ger dig upp till 85Nm ren kraft och förmågan att attackera de mest krävande klättringarna. Elgar 30 har ett integrerat 500Wh powertube-batteri och om du vill ha ännu längre räckvidd kan du alltid uppgradera till ett 625Wh-batteri. Laddningen sker genom laddningsporten i ramen över motorfästet, där du också kan ansluta en extern batteri för extra räckvidd om det behövs.

Lagerstatus:
Mailbevakning

Maila mig när lagret är påfyllt igen

Bevaka produkt

Ange din e-postadress för att bli notifierad när varan återigen finns i lager hos oss


 

Ramen på Elgar-cyklarna utvecklades för att vara så mångsidig som möjligt. En styv aluminiumram i toppklass med en geometri som är perfekt för alla stigar, speciellt utvecklad för både aggressiv och bekväm cykling med ett fyra axlar 140 mm fjädringsbaktriangel-setup, för extra styvhet och kontrollerad dämpningsprestanda.Motorn är monterad i en 25 graders vinkel för att sänka batteriet och därmed tyngdpunkten samtidigt som markfrigången bibehålls. Tillsammans med ett styrrör där det nedre styrlagret är 1,8 ""i diameter och gaffel vinklad i 66,5 grader, skapar detta en otroligt styv och fullt kontrollerad front för varje stig. Elgar 30 har en SR AIR framgaffel fram och SR Edge-luftdämpare i ramen, båda med 140 mm dämpning.  Med denna cykel kan du bara kasta dig ut i skogen och börja ha kul, oavsett om du föredrar enduro, trail eller all mountain-åkning.

En ren cockpit med mini-remote på ett 800 mm brett styre eliminerar alla distraktioner och ger dig full kontroll. Dold kabeldragning förstärker den snygga looken. Starta Bosch-systemet med ett enkelt tryck på den integrerade systemkontrollen på ovansidan av överröret.Vill du utrusta din Elgar med display kan du ansluta din telefon till cykeln via Bosch Flow-appen och köpa till ett smartphone-grip för att se informationen medan du cyklar.

Med 4-kolvs Tektro-bromsar och en 203/180 mm rotoruppsättning har du all bromskraft du behöver för att snabbt ta dig nerför backarna.

Växlingen görs smidig och precist med Shimano CUES 11-46T kassett. Mönstret på de 29X2.35"" tubeless-klara däcken ger dig full kontroll på alla underlag. 
Följ din cykling och håll dig uppdaterad om din cykel via Bosch Flow-Appen.
Det finns inga begränsningar i Elgar 30. Det är upp till dig!"

Storlek 44
Färg dusty green
BATTERI Bosch Powertube BES3 500 Wh
BROMSARHydraulisk skivbroms. Shimano® MT4101, disc 203/180
MOTOR Bosch CX Gen 4 BES3
GAFFEL Dämpad Suntour XCR34 29'' - 140 mm, Air Boost LOR DS 15QLC32-110
ANTAL VÄXLAR 9
VÄXELREGLAGE shimano® cues® 1x9
PAKETHÅLLARE Suntour Edge R
SADEL Selle Royal Vivo
SADELSTOLPE Aluminium svart Tec 30,9x350 mm
DÄCK TEC Saxum 29x2,35 120TPI+Kevlar Protection
HJULFÄLG TEC/ Mach 1 ML30 29''
RAM aluminium

Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta