BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder
BikeFinder

BikeFinder

BIKEFINDER
1 399,00 kr
Inkl. moms

Cykelstölder har utvecklats till ett stort samhällsproblem. Men med BikeFinder finns det en lösning. En toppmodern spårningsenhet baserad på GPS-, GSM-och Bluetooth-teknik. En teknik som lätt kan integreras i alla typer av cyklar.

En expansionsmekanism säkrar enheten i styret, vilket gör det praktiskt taget omöjligt att ta bort den utan de specialverktyg som medföljer din tracker.

BikeFinder har också en motsvarande app där du som cykelägare kan följa cykelns position när som helst och rapportera stölder direkt i appen. Teamet på BikeFinder hjälper dig att hämta din cykel.

Få ytterligare sinnesfrid med en branschledande cykelförsäkring från Moderna. Du kommer tillbaka på nya hjul om din cykel stjäls och inte kan hittas.

Lagerstatus:
Mailbevakning

Maila mig när lagret är påfyllt igen

Bevaka produkt

Ange din e-postadress för att bli notifierad när varan återigen finns i lager hos oss


 

OBS: Du måste köpa ett BikeFinder-abonnemang för att använda BikeFinder GPS-enheten.

Smart och effektiv GPS Tracker som ger dig sinnesfrid även om din cykel skulle bli stulen. Den är monterad i styret, där den sitter diskret och med en vikt på endast 47g påverkar den inte din cykelupplevelse. Med denna smarta pryl och ett aktivt abonnemang får du möjlighet att alltid kunna spåra din cykel och försäkra din cykel. I händelse av stöld får du tillbaka hela priset på cykeln om den inte är tillgänglig med BikeFinder. Det är möjligt att anpassa priset på prenumerationen efter cykelns värde. Priser från endast 69,-.

Med en försäkring från Sundays får du den ultimata känslan av trygghet när du parkerar din motorcykel. BikeFinder hittar de flesta stulna cyklar, men med en Sundays - försäkring kan du vara säker på att du är skyddad mot stöld om din cykel inte kan hittas. 

Vikt:
52 g

Certifiering:
IP-65
FCC
CE

Dimensioner:
221 x 92 x 61 mm

Styrenhet:

Alla styren med en innre diameter mellan 15-27 mm. Ungefär 96% av alla styren er innom dessa mått.

Batteri:

960mAh

Laddare:

USB-C-kabeladapter & 2,5 meter laddsladd inkluderat

Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta