Bakfiets Cruiser, lång, Nexus 8
Bakfiets Cruiser, lång, Nexus 8
Bakfiets Cruiser, lång, Nexus 8
Bakfiets Cruiser, lång, Nexus 8
  • Ny
Bakfiets Cruiser, lång, Nexus 8
Bakfiets Cruiser, lång, Nexus 8
Bakfiets Cruiser, lång, Nexus 8
Bakfiets Cruiser, lång, Nexus 8

Bakfiets Cruiser, lång, Nexus 8

C882203500
32 404,00 kr
Inkl. moms Leveranstid avtalas efter komponentval

Originalet som är mer lättcyklad än många vanliga cyklar!

Cargobike Cruiser Long är en tvåhjulig familjecykel byggd med säkerhet och hållbarhet i fokus. Varje detalj är anpassad för barnen, från klättertåliga ekrar till regnskydd och handtag utan PFAS och ftalater. Här åker upp till tre barn bekvämt och skumpfritt.

Cargobike Cruiser Long har till skillnad från Classic-modellen lackade skärmar, kromad retrobelysning, feta cremefärgade däck och stor ringklocka av typen “ding-dong”.

Detta är en lådcykel utrustad för att klara vårt svenska klimat. Den har maximal stabilitet och fixar alla slags väglag, från snöiga cykelbanor till slingriga grusvägar. 

Ramen har 10 års garanti och lackeringen ger oslagbart rost- och slagskydd.

Lagerstatus:
Leveranstid efter komponentval

 
Antal barn

2 barn, 3 barn

Maxlast

100 kg

Antal hjul

2 hjul

Motor

Ingen motor

Bromsar

Fotbroms&Roller, Hydrauliska skiv., Rollerbrakes, V-broms

Växlar

Nexus 8(priset baserat på detta system) Kan även fås med 3 Automatic, Enviolo, Nexus 5E Di2, Nexus 5E manuell, Rohloff Speedhub

En garanti för bästa kvalitet

Bakfiets.nl är varumärket som gjort Holland känt för sina lådcyklar. De är testvinnande sköna och hållbara nog för att rulla decennier efter decennier.  Men se upp. Bakfiets betyder lådcykel på Holländska och därför finns många bakfiets-kopior. 

Kopiorna marknadsförs ibland som Bakfiets  men saknar ”.nl” och delarna tillverkas oftast i Kina. Så se till att du får originalet Bakfiets.nl för bästa hållbarhet och kvalitet.

 Ansvarfull produktion med hållbarhet i fokus

Bakfiets.nl väljer ut och testar komponenter med omsorg. Fabriken är visserligen stor men i kärnan är det ett familjeföretag. På verkstadsgolvet syns ägare, formgivare och chefer och de kör själva runt på cyklarna de utvecklat. Närheten till produktionen ger kvalitet, säkerhet, goda arbetsförhållanden och ansvarfull produktion. I centrum står funktion, hållbarhet och reparerbarhet. Därför designas cyklarna med mycket rostfritt stål och lite plast, standarddimensioner och ett fåtal utvalda bling-bling-detaljer. För större komponenter, som växelsystem, används endast välkända kvalitetsvarumärken som håller reservdelar i många decennier. Med Bakfiet.nl vet du vad du får!

Lådcykeln som passar din familj – Valbara detaljer och komponenter

Skräddarsy din lådcykel – eller välj vårt mest populära paket. Vi hjälper dig välja!

Bakfiets.nl erbjuder fler alternativa komponenter och tillbehör än för någon annan lådcykel i hela världen. Det gör att du får en lådcykel som passar just dig och din familj. Det gör det också möjligt att uppdatera cykel efter 5, 10 eller 100 år.

Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta