Viarelli Bravo Grey Klass 1 45km/h
Viarelli Bravo Grey Klass 1 45km/h
Viarelli Bravo Grey Klass 1 45km/h
Viarelli Bravo Grey Klass 1 45km/h
Viarelli Bravo Grey Klass 1 45km/h
Viarelli Bravo Grey Klass 1 45km/h
Viarelli Bravo Grey Klass 1 45km/h
Viarelli Bravo Grey Klass 1 45km/h

Viarelli Bravo Grey Klass 1 45km/h

385202
18 392,00 kr
Denna produkt finns hos en leverantör. Den görs körklar så fort den kommit till vårt huvudlager. Den angivna leveranstiden baseras på leverantörensuppgifter. Förändringar av leveranstid, slutsåld vara, förseningar meddelas via mail.

När du lägger beställningen i shoppen så väljer du i vilken av våra butiker du vill hämta mopeden. Vi meddelar registrerings nummer till er via SMS så ni kan teckna försäkring. När mopeden står körklar i butiken ni har valt så får ni ett SMS att allt är klart för avhämtning.

Lagerstatus:
Ca 7 - 12 vardagar

 

Viarelli Bravo - Bränslesnål moped med gott om plats för en passagerare

Är du ute efter en bränslesnål moped? Är du i behov av en moped med gott om plats för dig och en passagerare? Viarelli Bravo är mopeden du letar efter. Den är med sina retroinspirerarade former en moped som passar minst lika bra på skolgården som utanför kontoret inne i stan. Att pendla med en moped har aldrig varit mer tilltalande.

Genomsnittspendlaren kör ca 20km t/r till jobb varenda dag. Det utslaget på en månad ger dig en kostnad på under 200kr per månad. Att köra moped till jobb har aldrig varit ett enklare beslut att ta.Motor

Viarelli Bravo är med sin helautomatiska CVT-låda en enkel moped att köra. Det är en moped som passar både nybörjare och vana förare som inte vill tänka på att växla. Likt många andra mopeder i dag har även Viarelli Bravo elstart.

Däck / Broms / Milkostnad

Bravo är en kompakt moped med 10” scooterdäck på ekerfälgar. Med trumbroms bak & välventilerad skiva fram får du en moped som ger maximal bromskraft varenda gång. Den retroinspirerade mopeden är en riktig klassiker till utseendet.

I dagens läge när bensinen bara fortsätter upp till fantasisummor är en moped ett kostnadseffektivt transportmedel. En Viarelli Bravo låter dig köra ca 26 mil per tank och milkostnaden är nere på så låga kostnader som ca 3kr/mil.

Är dessutom då mopeden skön och enkel att köra så är det inte längre så svårt att välja. Försäkring på en moped är väldigt individuellt. Dock är det i de flesta fall betydligt billigare än att försäkra en bil. Vi kommer alltså inte längre ifrån att har man möjlighet att klara sig med en moped i vardagen.

Ja då är Viarelli Bravo definitivt ett alternativ för hela familjen. Eller varför inte byta ut en eventuell andrabil mot en Viarell Bravo?

Lastkapacitet / Storlek på moped / Sadel

Viarelli Bravo är en moped med gott om utrymme för passagerare. Ni sitter båda bekvämt på den mjukt stoppade sadeln och din passagerare stoppar lätt undan fötterna på den integrerade avsatsen. Bravo är en moped med mjuka och retroinspirerade former. Detta följer med hela vägen ut till den snyggt lackerade pakethållaren.

På pakethållaren kan du enkelt fästa tillbehör som svart toppbox & vit toppbox. Under sadeln får du dessutom med lätthet plats för både lättare packning & jacka.

Den mjukt stoppade sadeln i fejkskinn är gjord för att sitta länge på. Sadeln är med sitt quiltade mönster inte bara snygg att kolla på utan ger även ett värmande inslag de lite kallare dagarna. Det tillsammans med en riktigt låg milkostnad gör Viarelli Bravo lika perfekt för pendling till jobb som planlösa utflykter för 15 åringen.

Display / Lyse

Displayen på Viarelli Bravo går i samma stil som hela mopeden. De retroinspirerade formerna syns över hela mopeden. Låt dig inte luras av utseendet. Det förgångna tar slut där. På den digitala och senaste displayen hittar du enkelt all info du behöver under färden. Hastighet, tripmätare och bränslenivå är lite av infon som du vid ett första ögonkast hittar.

Framtill på Viarelli Bravo hittar vi inte mindre än tre ljuskällor. Upptill sitter en stor rundad LED-lampa och snyggt integrerad på sidorna i framkåpan finner du ytterligare två ljuskällor.  Den stora rundade LED-lampan är utrustad med HALO-light ger dig en behaglig och snygg ljuseffekt, samtidigt som samarbetet mellan lamporna lyser upp den mörka asfalten framför dig.

Egenskaper

 • Stark LED-lampa fram & reflex fram / bak
 • 4-takts motor
 • Snygg pakethållare i svart
 • Max topphastighet 45km/h
 • Maxlast 150kg
 • Billig att äga
 • Kör från ca 3kr / mil
 • Trumbroms bak & skivbroms fram
 • Totalvikt för moped ca 97kg
 • 10" Däck fram & bak
 • Tankkapacitet ca 6 liter
 • Digital display på styret där du enkelt kan se hastighet

Mopedkategori
Klass 1 45 km
Motortyp
4-takt
Passagerare
Ja
Växling
Automat
Hjulstorlek
10 tum
Mått(L x B x H)
1780mm x 680mm x 1130mm
Fordonsvikt
97 Kg
Tankvolym
6±0.5L
Bensintyp
98/95 blyfri
Starttyp
El/kick
Garantiserviceintervall(km)
250/2500/5000/7500/1000
Garanti
2 års fabriksgaranti

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta