• Beställningsvara
Kymco Agility City 16+

Kymco Agility City 16+

Kymco
KYMCOAG16PLUS
26 396,00 kr
Har du ont om tid? Vill du inte få ett tungt paket hemlevererat och montera själv? Är du osäker på hur fordonet fungerar?
Köp det då i en av våra butiker eller Boka hemleverans! Vi har utkörning av körklara fordon i närområdet av våra butiker. Genomgång av fordonet av en av våra experter ingår. Vi monterar all extrautrustning du beställt och tar med oss tillbehören när vi kommer på besök!

Lagerstatus:
Beställningsvara. Leveranstid avtalas

 

• 16" hjul fram och 14" bak
• Kvalitet
• Insprutningsmotor

Agility City 16+ har en modern, bensinsnål insprutningsmotor som ger bra ekonomi, ökar driftsäkerheten och bidrar till mindre miljöpåverkan. Designen har fått ett modernare formspråk som ger en känsla av lätthet och framåtrörelse. En ny sadel med stoppning av högsta kvalitet gör resor bekväma. Lastutrymmet under sadeln har blivit större och ger mer plats till förvaring av till exempel hjälm. Bensintanken är framflyttad för en lägre tyngdpunkt med bättre vägegenskaper som resultat. Den nya tanken är hela 7 liter, 1 liter större än tidigare modeller. Agility City 16+ är ett sportigt, ekonomiskt och säkert val.

Ett av Europas starkaste varumärken för moped, MC-scooter och ATV. Kymco förknippas med hög kvalitet och ett bra pris

KYMCO visar med sin slogan "Better than Best" att de inte nöjer sig, utan ständigt jobbar för att förbättra sina fordon. KYMCO startades som en del av Honda. 1963 delades verksamheten och Kymco blev ett eget bolag. Idag hittar vi Kymco i Kaohsiung i södra Taiwan där man har både utveckling och tillverkning. I fabrikerna arbetar omkring 4.000 anställda och de tillverkar ca. 570.000 fordon per år. Förutom egna fordon tillverkar Kymco åt Kawasaki, Arctic Cat och BMW.

KYMCO är marknadsledare i många länder, både i Europa och Asien

  • I Taiwan har KYMCO mer än 40% marknadsandel  och säljer årligen fler än 250 000 mopeder och motorcyklar. Det gör dem störst på sin hemmamarknad.
  • I Europa har Kymco ett gott rykte och rankas 1:a i Spanien (total), 2:a i Italien (total) och 4:a i Frankrike och Tyskland.
  • Företaget startades 1963 efter att men delats från Honda och idag har KYMCO ca 4 000 anställda och är operativa med sina produkter i 97 länder i världen.
  • KYMCO tillverkar även fyrhjulingar och motorer till andra kända märken, t.ex. BMW, Kawasaki och Artic Cat.

KYMCO satsar på minskade utsläpp

I Taiwan är kraven på låga utsläpp bland världens hårdaste. För att klara de stränga kraven på utsläpp fokuserar Kymco mycket på tillverkning av sina 4-takts motorer med direktinsprutning och katalysator. Dessa motorer  gör det möjligt att sänka utsläppen avsevärt.

Kymco ligger långt fram i sitt arbete och uppfyller idag de tuffaste utsläppskraven. Kymco utvecklar nu en helt ny 4-taktsmotor på 50cc för att ligga i fas med hårdare utsläppsregler som införs i Europa från och med 2017. Sammantaget har Kymco ett tekniskt försprång på området och visar att det är möjligt att sänka utsläppen ytterligare.

Du kanske också gillar

Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta