Bakfiets Cruiser,long, Di2-5 Rullbromsar
Bakfiets Cruiser,long, Di2-5 Rullbromsar
Bakfiets Cruiser,long, Di2-5 Rullbromsar
Bakfiets Cruiser,long, Di2-5 Rullbromsar
Bakfiets Cruiser,long, Di2-5 Rullbromsar
Bakfiets Cruiser,long, Di2-5 Rullbromsar
  • Ny
Bakfiets Cruiser,long, Di2-5 Rullbromsar
Bakfiets Cruiser,long, Di2-5 Rullbromsar
Bakfiets Cruiser,long, Di2-5 Rullbromsar
Bakfiets Cruiser,long, Di2-5 Rullbromsar
Bakfiets Cruiser,long, Di2-5 Rullbromsar
Bakfiets Cruiser,long, Di2-5 Rullbromsar

Bakfiets Cruiser,long, Di2-5 Rullbromsar

C882253500
56 035,00 kr
Inkl. moms Ca 10 - 14 vardagar

Cargobike Cruiser Long är en tvåhjulig familjecykel byggd med säkerhet och hållbarhet i fokus. Varje detalj är anpassad för barnen, från klättertåliga ekrar till regnskydd och handtag utan PFAS och ftalater. Här åker upp till tre barn bekvämt och skumpfritt.

Lagerstatus:
Ca 10 - 14 vardagars

 

Cargobike Cruiser Long har till skillnad från Classic-modellen lackade skärmar, kromad retrobelysning, feta cremefärgade däck och stor ringklocka av typen “ding-dong”.

Detta är en lådcykel utrustad för att klara vårt svenska klimat. Den har maximal stabilitet och fixar alla slags väglag, från snöiga cykelbanor till slingriga grusvägar. 

Ramen har 10 års garanti och lackeringen ger oslagbart rost- och slagskydd.

En modern lådcykel med charmig retrolook

Modellen Cargobike Cruiser Long har en klassisk design och detaljer som andas kvalitet. Trippel-lackade skärmar, kromad retrobelysning, feta cremefärgade däck och stor ringklocka av typen “ding-dong”- Ingen pakethållare – snyggt tycker vi! Men vi kan givetvis sätta på en om du vill. En stötdämpande konstruktion gör den här lådcykeln till en perfekt plats att utforska världen ifrån även under längre utflykter. Med säkerhetsstödet nere står cykeln stadigt även om stora barn klättrar runt.

 Bekväm och säker låda med extra komfort för barn och hundar

Barn över två år har inga problem med att själva klättra upp i lådan och sätta på sig de automatlåsande säkerhets-bältena av ”split-typ”. Både låda och bälten är bekväma för två elvaåringar, men med en extra bänk åker tre barn, på sammanlagt sisådär 20-25 år, bekvämt och skump-fritt.

 

Körupplevelsen är fantastisk. Du bara måste testa!

Unikt designad för att efterlikna en standardcykels lätthet med balans och manöverförmåga. Det gör att du tryggt kan manövrera i så väl stadstrafik som på smala och ojämna stigar med bommar och andra hinder. Testa och upplev en lugn tvåhjuling som inte överraskar med otäckheter.

Stötupptagande ramkonstruktion ger låga G-krafter för passagerare och komponenter samt förbättrar väggreppet. Bekvämlighet, hållbarhet och säkerhet går han i hand igen.

Styret av rostfritt stål är mycket höjbart vilket ger god sikt, en ergonomisk sittställning (utan förlorad trampkraft) samt kontroll över cykeln även när du leder och parkerar den.  Höjden minimerar även risk för ”dykning” vid överraskande stopp.

Insteget är klassens lägsta. Det blir lätt att kliva på och av cykeln vilket även ökar säkerheten. 

Sadeln är som standard tillverkad i Italien av Selle och är anpassad för lastcyklistens tyngre sittande. På en del av produktbilderna är cyklarna istället utrustade lädersadel från Brooks (Stylish, men inte alltid toppen när man kör lådcykel och sitter tungt).

Ergonomiska handtag från Herrmans Oy Ab Finland, utan mjukgörande och giftiga ftalater.

Hjulen är de hållbaraste vi känner till och är alltid upphängda på sätt som minskar vibrationer och förbättrar köregenskaper.

Däcken från tyska Schwalbe, däckvärldens benchmark, är feta, för bästa komfort och väggrepp. 

Ramen är testad i rostkammare och har full garanti i 10 år. Den är ED-behandlad och har en trippellackering från Holland för maximalt rost-, pigment- & slagskydd. För rent asfalts-åkande kan du i stället välja en styv ram av bikake-alu.

Kedjeskydd är slutet vilket minimerar risken för att små fingrar kläms eller kommer i kontakt med petrokemiskt fett. Detta gör dessutom att du kan vänta ett år eller fem med att smörja kedjan.

Belysning: För att ”se”, inte bara för att ”synas”, drivs av STEPS-systemet.

Bromsarna som vi alltid rekommenderar är hydrauliska skivbromsar, men vi har även rollerbrakes eller hydrauliska V-bromsar.

Växlarna som oftast fungerar allra bäst är elektriskt styrda (Di2), lågt utväxlade Shimano Inter 5 för elcykel. Vill du kan du slå på automatisk växling.  Andra valbara växelsystem är Rohloff Speedhub, Enviolo Steglös samt Nexus 5 & 7 mekaniska (de senare två rekommenderar vi sällan).

Motor är som standard marknadsledande Shimano STEPS. De ger styrka och kommunicerar elektroniskt med växlarna vilket ger hållbarhet och avslappnad körupplevelse. Det här är systemet allra flest verkstäder kan serva, vilket är något vi alltid eftersträvar. För särskilda behov har vi ett par andra system du kan prata med oss om.

Lås & stöldskydd: Godkänt lån ingår givetvis alltid och batteriet är fastlåst, med samma nyckel, i en extra stöld och väderskyddande stålbox.

Bakfiets.nl STEPS Lång Cruiser Di2-5 Rullbromsar

Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta