Opair
Opair
Opair
Opair
Opair
Opair
Opair
Opair
Opair
  • Beställningsvara
Opair
Opair
Opair
Opair
Opair
Opair
Opair
Opair
Opair

Opair

Van Raam
C74383-0000
47 992,00 kr

OPair är en rullstolscykel som även kan användas enbart som rullstol vid delbart utförande. På cykelns framsida är en sits för en rullstolsburen passagerare monterad. Föraren har från baksidan god uppsikt över både vägen och passageraren. Cykelns främre del är vid den delbara varianten enkel att ta loss och kan sedan användas som rullstol. Framhjulens lätt lutade ger stabilitet och ökad körkomfort.

Intresserad av denna? Maila oss på info@mohlins.se så vi kan ta fram den anpassning som du behöver/önskar. Ca-priset är prognospris utan el. Exakt pris baserat på utrustningsval & valutaförändringar ges efter intresseanmälan

Lagerstatus:
Mailbevakning

 

Passagerarens sits kan justeras i djupled och även sitsens vinkel kan anpassas efter behov. Som tillval finns extra stöd för sidorna som gör sitsen extra lämplig för barn och kortare vuxna. Det finns flera andra tillval som gör att cykeln kan utformas efter behov och man kan till och med montera en egen sits på cykeln. Väljer man till elmotor på cykeln så får man dessutom extra hjälp vid cyklingen.

Om man väljer den elektriska trampassistansen levereras Er OPair som en smart e-cykel. Detta gör att man kan se mycket information om batteriet och cykeln på distans. Man kan till exempel använda appen för att se cykelvägar och se var cykeln är parkerad – detta är särskilt bra mot stöld.

Specifikation

Benämning

Opair

Inre benlängd (justerbar)

80-95 cm

Ramhöjd (justerbar)

80-95 cm

Steghöjd

45 cm

Cykelvikt

58 kg

Max. cykellängd

214 cm

Max. cykelbredd

76 cm

Hjulstorlek fram

20"

Hjulstorlek bak

26"

Bromsar

Fram: Skivbroms Bak: Fälgbroms

Standardfärg (anpassningsbar)

Matt blågrå

Max. förarens användarvikt

Förare: 120 kg + Pass: 120 kg

Standard inkl.

belysning, lås, klocka, parkeringsbroms etc.
Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta