Crescent Helag, 18-vxl, 59 cm, Grön Matt

Crescent Helag, 18-vxl, 59 cm, Grön Matt

YPC3285901
10 495,00 kr
Inkl. moms

Crescent Helag, 18-vxl, 59 cm, Grön Matt

Lagerstatus:
Mailbevakning

Maila mig när lagret är påfyllt igen

Bevaka produkt

Ange din e-postadress för att bli notifierad när varan återigen finns i lager hos oss


 
Helag har grovmönstrade däck, dämpad gaffel och mycket annat gemensamt med en mtb, vilket innebär att den klarar i stort sett alla underlag och miljöer. Den rullar lika fint på skogsstigar som på landsvägar och stadens cykelbanor. Du sitter upprätt i en bekväm ställning, som ger dig bra uppsikt, liksom bra kontroll och balans även på dåligt underlag.
Tack vare de 18 växlarna från Shimano finns det resurser både när det går brant uppför och när det blåser medvind på långa rakor. När det ska gå undan på allvar låser du enkelt gaffeln. Skivbromsarna fungerar i alla väder och ger massor med bromskraft som är enkel att dosera eftersom de är hydrauliska. Hjul, styre, styrstam och sadelstolpe är starka, lätta komponenter från TEC, utvecklade för att passa just den här typen av hybridcykel, precis som den bekväma sadeln. Komponenterna sitter monterade på en lätt aluminiumram som är stark nog att tåla påfrestningarna både från hårda träningspass och stadstrafik.

AVS klicksystem

PACKAT MED ETT KLICK

Alla Crescents pakethållare har ett fiffigt fäste som kallas AVS. Det innebär att du enkelt kan klicka på och av en väska eller en korg med AVS-fäste på pakethållaren. Saknar din Crescentcykel pakethållare så kan du köpa till en sådan. Har du en äldre modell av pakethållare så finns en adapter med AVS-fäste att komplettera med. Tillbehören hittar du hos din Crescentåterförsäljare. 

10 ars garanti

10-ÅRS RAMGARANTI

När du köper en Crescent med ram i aluminum eller stål så har du som privatperson 10-års garanti på ramen.
Mer om garantin kan du läsa här.

MADE IN VARBERG

MADE IN VARBERG

På den svenska västkusten har det designats och tillverkats kvalitetscyklar för svenska förhållanden i över hundra år. Produktutvecklingen löper som en orange tråd genom Crescents historia och än idag ägnar vi stor omsorg åt att ta fram nya ramar och detaljer. Allt måste hålla Crescentkvalitet. Från komfort i sadel och handtag, till mekanik i växlar och material i ramar och hjul.

Cykelkategori
Hybrid - Sportcykel
Hjulstorlek
28 tum
Rammaterial
Aluminium
Antal Växlar
18 växlad
Ramstorlek
59 cm
Bromstyp
Hydralisk skivbroms
Framgaffeltyp
Dämpad
Bakväxel
Shimano Deore
Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta