TEC HJÄLM LELLE MIPS , PINK, 46-54
TEC HJÄLM LELLE MIPS , PINK, 46-54
TEC HJÄLM LELLE MIPS , PINK, 46-54
TEC HJÄLM LELLE MIPS , PINK, 46-54

Tec Hjälm Lelle Mips , Pink, 46-54

C9302317-PI
1 279,00 kr
Inkl. moms

Tec Lelle är en innovativ och hållbar hjälm utrustad med både störtbåge och MIPS för högsta säkerhet. Hjälmen är konstruerad med den senaste In-mould teknologin vilket håller nere vikten. Modellen är utrustad med 11 ventiler vilket säkerställer bra ventilation varma sommardagar. Hjälmen kommer med avtagbar störtbåge. Störtbågen skyddar både nacke och käke vid händelse av olycka.

Lagerstatus:
Mailbevakning

Maila mig när lagret är påfyllt igen

Bevaka produkt

Ange din e-postadress för att bli notifierad när varan återigen finns i lager hos oss


 

Tec Lelle har justerbart spänne samt även ett smidigt twistreglage i nacken, som med ett enkelt handgrepp ger enkel storleksjustering.

  • MIPS teknologi för maximal säkerhet
  • Avtagbar störtbåge
  • Hjälmbelysning
  • Hjälmmössa
  • Modern In-mould teknologi
  • 11 ventiler
  • Justerbart spänne
  • Smidigt twistreglage för enkel storleksjustering
  • Låg vikt 595g

MIPS® – Säkra cykelhjälmar

MIPS är en svensk uppfinning som tar cykelhjälmar och dess säkerhet till en ny nivå. Med MIPS reduceras nedslagskraften med upp till 40 procent jämfört med en vanlig cykelhjälm.

MIPS® Hur fungerar det?

Historiskt har hjälmar designats för att skydda mot energier och krafter som uppkommer från en linjär påverkan, med det primära syftet att skydda mot skallfrakturer.

MIPS® tillåter att cykelhjälmen kan rotera i förhållande till huvudet vilket ger cykelhjälmar utrustade med MIPS bättre skydd mot rotationsvåld och minskar på så sätt risken för hjärnskador vid de tillfällen hjälmen tar emot stöten annat än vinkelrätt mot backen

MIPS®-teknologin efterliknar hjärnan

Skillnaden mellan en hjälm med MIPS och en hjälm utan MIPS, vid fall.

Den mänskliga hjärnan hålls på plats av en trögflytande ryggmärgsvätska som låter hjärnan förflytta sig något i skallen och denna dämpande rörelse skyddar hjärnan vid yttre våld. MIPS® är en unik teknik som syftar till att skydda hjärnan mot sneda slag genom att härma denna funktion och på så sätt minska de krafter som överförs till hjärnan.

Product added to compare.

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta